PREDPOROČNO FOTOGRAFIRANJE


Predporočno fotografiranje je eno izmed meni najljubših vrst fotografiranja. Pri predporočnem fotografiranju v objektiv skušam ujeti vajino zgodbo ljubezni. Našemu fotografiranju rad rečem prijetno druženje. Spoznamo se, z nasmehom opazujem vajino srečo in ljubezen, vajino energijo in prijateljstvo. Na koncu pa dobita res hudefotke. Kaj je še lepšega.

KAKO POTEKA PREDPOROČNO FOTOGRAFIRANJE?

Vse se začne z vama ljubo lokacijo, kjer ustvarimo pravljično ozračje. Travniki, mesta, jezera, reke, morje in gore – vsaka lokacija ima svoj čar in fotografiranju doda edinstveno noto. Vsak par ima seveda svoje želje. Meni najljubše fotografiranje pa je ravno v gorah. Lokacijo lahko ob vajinih željah izberem tudi jaz.

Predporočno fotografiranje - izbor lokacije

Nato skupaj izberemo čas fotografiranja, ki igra veliko vlogo pri samih fotografijah. Fotografiranje ob zlati uri sončnega vzhoda ali zahoda. Fotografiranje proti večeru, ob modri uri. Tudi letni časi so odlični, ker prinašajo različne barve in svetlobo, kar se odraža v fotografijah.

Predporočno fotografiranje

Predporočno fotografiranje

Samo fotografiranje poteka približno eno uro. Malo pred fotografiranjem se dobimo na izbrani destinaciji, poklepetamo nato pa začnemo z zabavnim delom – fotografiranjem. Vidva, vajina čustva, okolje, lokacija, izkazovanje ljubezni, držanje za roke, vajino druženje … predvsem čim več spontanih trenutkov. In to je to 🙂 V roku enega tedna dobita od 100 do 150 profesionalno obdelanih fotografij. Kakšno od teh pa lahko uporabita v poročnemu vabilu. Izdelam in natisnem vama lahko poročna vabila in zahvale, sedežni red. Poročno vabilo pa vama lahko pripravim tudi v obliki spletne strani (kar je trenutno “in”).

 

Poglejta si še moje fotografiranje romantične zgodbe med Katarino in Črtom. Izdelal sem jima prelepo fotoknjigo, ki jima zaradi akrilne sprednje stranice s poslikavo služi kot okras – slika na omari.

Kontaktni obrazec