POROČNE | PREDPOROČNE | DRUŽINSKE

Fotoknjige

Fotoknjige so odličen način za ohranjanje spominov na posebne trenutke in dogodke v našem življenju. Vemo, da spomini počasi zbledijo, fotografije pa se zatikajo v predalu ali na računalniku, kjer niso vidne in jih zato ne moremo deliti s svojimi bližnjimi. Zato je izdelava fotoknjige iz poročnega in predporočnega oziroma družinskega fotografiranja ena izmed najboljših načinov za ohranjanje teh spominov.

Ko kupujete fotoknjigo, ne kupujete le izdelka, temveč tudi storitev. Izdelava fotoknjige je postopek, ki vključuje izbiro najlepših fotografij, obdelavo in postavitev na strani. Seveda izbor fotografij lahko naredite tudi sami, jaz pa oblikujem fotoknjigo. Izdelava fotoknjige zahteva veliko truda in strokovnosti, da se lahko vaše najlepše spomine predstavi na način, ki jim najbolj ustreza. Zato je izdelava fotoknjige vredna investicija v vaše spomine. Fotoknjige izdelujem pri kakovostnem nemškem proizvajalcu, da barve ne zbledijo tudi v 100 letih. Po vaših željah najdemo ustrezno velikost in tip fotoknjige. Izbiramo pa lahko tudi med veliko različnimi tipi platnic. Med njimi je meni najljubša poslikana platnica iz akrila. Na ta način lahko fotoknjigo postavimo tudi na omarico, kot okras, namesto slike.

Meni najljubše so fotoknjige poročnega, predporočnega in družinskega fotografiranja. Te imajo prav poseben čar. Res se veselim vsakega dizajniranja teh prav posebnih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj 🙂 Na koncu lahko rečem, da so fotoknjige odličen način za ohranjanje dragocenih spominov iz našega življenja. Za vsakega od vas dizajniram unikatno fotoknjigo po vaših željah. Poleg tega pa so tudi zelo lepo darilo, ki ga lahko podarite svojim bližnjim ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, obletnice ali prazniki. Tega bodo cenili in si ga zapomnili za vedno.

Zgoraj je nekaj strani iz poročne fotoknjige velikosti 30 x 30 cm z akrilno platnico. Spodaj pa predporočna fotoknjiga velikosti 30 x 21 cm z poslikano akrilno platnico. Spodaj pa Obe knjigi krasi prelep svilen poročni papir – ki kar zasije na svetlobi.

Oglejte si tudi primer predporočnega fotografiranja iz fotoknjige v albumu spodaj ali klikni na povezavi. Moje ostale fotografije pa najdeš tukaj.