PONUDBA

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE


Nosečnost je ena najlepših in najbolj čustvenih zgodb. Nosečniško fotografiranje priporočam, ker z njim dobite res lepe spomine na srečno pričakovanje naraščaja. Za vas poskrbim da boste še velikokrat obujali spomine na to obdobje polno ljubezni, čustev in tistih malih a pomembnih stvari. Ne glede na to, ali izbirate med fotografiranjem v naravi ali v intimnejšem okolju, pri vas doma, bom poskrbel, da bodo fotografije ljubeče, pristne in polne ljubezni, ki jo izžarevata/-e, fotografiranje pa udobno in sproščeno. It’s all about that little things, rad pravim.

Nosečniško fotografiranje nosečniški fotograf

KAKO POTEKA NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE?

Skupaj bomo izbrali lokacijo in ustvarili vzdušje, ki bo odsevalo vašo osebnost in slog. Na fotografijah želim ujeti vajino povezanost kot par, nežnost v vajinih očeh, medtem ko se gledata, in radost ob pričakovanju otročka.

Nosečniško fotografiranje nosečniški fotograf

Kdaj je najboljši čas za nosečniško fotografiranje?

To je odvisno od tega, kako se počutite in kako raste vaš trebušček. Nekatere nosečnice se odločijo za fotografiranje že v prvem trimesečju, druge pa raje počakajo do zadnjih tednov. Splošno pravilo je, da je najboljši čas za nosečniško fotografiranje med 28. in 36. tednom nosečnosti, ko je trebuh že lepo zaobljen, a še ne prevelik. Takrat se tudi večina nosečnic počuti najbolj udobno in samozavestno. To je predvsem odvisno od vajinih želja in časa.

Nosečniško fotografiranje nosečniški fotograf

Kaj naj oblečem za nosečniško fotografiranje?

Izbira oblačil je pomembna, saj lahko poudari vašo lepoto, osebnost in povezanost z vašim otrokom. Priporočljivo je izbrati oblačila, ki so udobna, nežna in enostavna. Lahko se odločiš za nosečniško obleko, ki bo poudarila tvoj trebuh in tvojo ženstvenost. Lahko pa izbereš tudi kavbojke in majico. Pri izbiri barv se je fajn prilagajati letnemu času, lokaciji in počutju. Tu je najpomembnejše, da se dobro počutiš/-ta in temu primerno izbereš/-ta obleko. Pri tem in vsem vama brez težav pomagam, tako da kar brez skrbi 🙂

Nosečniško fotografiranje nosečniški fotograf

Prinesita s seboj kakšen dodatek, ki je povezan z otrokom, na primer ultrazvočno sliko, copatke, plišasto igračo ali kakšen drug simbolni predmet. Prineseš lahko tudi kakšno dodatno oblačilo, da bomo lahko zamenjali videz med fotografiranjem. Predvsem se pa prepustita, sprostita, nasmejita in skupaj uživajmo v fotografiranju.

Poglej moje pakete nosečniškega fotografiranja in rezerviraj termin.

Kontaktni obrazec