Katarina in Črt

Poročno fotografiranje v Škofji Loki


24. Junij 2023

Katarina in Črt, jeseni smo imeli prelepo predporočno fotografiranje, sedaj pa so tukaj že vajine poročne fotografije. Kako hitro mineva čas 🙂

Po obredu v cerkvi si je Katarina želela imeti poročno fotografiranje v Škofji Loki. Tako smo se sprehodili po slikovitih ulicah starega mestnega jedra, se zazrli v zgodovino na mogočnem škofjeloškem gradu ter ujeli nekaj zanimivih trenutkov še na prelepem mostu, ki se steguje nad reko. Tiste najlepše pa so nastale v bližnji okolici grada s pogledom na Škofjo Loko.

Potem smo se odpravili na drugo lokacijo, Domačijo Pr’Brodarju. To je prav idiličen kraj v Poljanski dolini, ki nudi pristno in sproščeno okolje za družinske in prijateljske dogodke. Domačija je obdana z naravo, zelenjem in toplino podeželskega ambienta. Tam sta si Katarina in Črt izrekla svoje zaobljube še na civilnem delu, obkrožena z družino in prijatelji. Meni najljubše tukaj pa je bilo fotografiranje med vrtnicami in fotografiranje slavja.

Katarina in Črt, hvala vama, lepo je bilo spremljati vajino ljubezen in srečo, ki sta ju z nami delila tistega posebnega dne. Fotografije so res uspele in verjamem, da si jih boste še velikokrat ogledali. Hvala, ker sta mi zaupala, da sem bil še enkrat, del vajine zgodbe.

 

Recent Portfolios