Karmen in Damir

Poročno fotografiranje v Piranu


Julij 2023

Dobrodošli v galeriji poročnih fotografij Karmen in Damirja v prelepem Piranu. Tartinijev trg, obala, svetilnik, obzidje s prelepim razgledom, slikovite ulice in prelep vijoličen grm, bilo je res čudovito.

Karmen in Damir z družino so res uživali. Tudi pri fotografiranju ni manjkalo hecev, zabave in dogodivščin z otroki. Našli smo nekaj res lepih lokacij za fotografiranje, predvsem pa smo ujeli veliko momentov, polnih sreče in ljubezni. To je tudi moj cilj, kot vedno se trudim, da bi ujel čim več pristnih in iskrenih poročnih dogodkov, čustev, zgodbo ljubezni.

Damin in Karmen sta povedala takole:

Dejan Hudoletnjak – poročni in družinski fotograf Hudefotke.si
TOP! Midva sva ga imela ta vikend in sva oba uživala, se sprostila in prepustila mu 🙂 se moj ,ko se ne slika rad, mu je bilo sproščeno, nič naporno…. Zelo ima dobre ideje, posluša želje, je spontani, v glavnem top! Midva ga boma z veseljem še najela, če ga boma rabila 😊 prve slike sva ze dobila naslednji dan in so res vrhunske, komaj čakam na preostanek ❤️🥰😍 Vse pohvale tudi asistentki. Res iz srca priporočam , midva sva z njim se sprostila in uživala! 🥰🥰❤️🤩
Hudefotke 🔝 🥰


Recent Portfolios