Gorenjska | Slovenija

Družinsko fotografiranje


Družina je ena najlepših in najbolj čustvenih zgodb. Lahko bi ji rekli kar pustolovščina. Zato ji moramo nameniti primeren čas. Da bomo ohranili lepe momente v spominih družinsko fotografiranje res priporočam, ker z njim dobite lepe spomine na vaše skupne trenutke.

Za vas poskrbim, da boste še velikokrat obujali spomine na to obdobje polno ljubezni, čustev in tistih malih a pomembnih stvari. Ne glede na to, ali izbirate med fotografiranjem v naravi ali v intimnejšem okolju, pri vas doma, bom poskrbel, da bodo fotografije ljubeče, pristne in polne ljubezni, ki jo izžarevate, fotografiranje pa udobno in sproščeno.

It’s all about that little things

KAKO POTEKA DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE
Skupaj bomo izbrali lokacijo in ustvarili vzdušje kot ste si predstavljali. Na fotografijah želim ujeti vašo povezanost kot družina, nežnost v vaših očeh in skupno veselje. Poleg tega bom poskrbel za drobne podrobnosti, ki delajo vašo družino tako posebno, kot so nasmehi in objemi vaših otrok. Vsako fotografiranje je seveda drugačno kot tudi vaše želje. Pomembno je, da se zabavamo.

Zato kar čimprej preveri moje pakete družinskega fotografiranja in rezerviraj termin.

Kontaktni obrazec